Bubica bodići za (ne)mirne Bubice

deciji bodici

Sa novom ulogom mame stiglo je i otkrivanje novog sveta - tržišta za decu. U radar nam je odjednom ušlo sve što se ticalo dece. Od literature, garderobe, igračaka, dečijih fotografa... A u današnjoj ponudi koja je nikad veća, treba biti kreativan da bi potencionalnom kupcu skrenuo pažnju na svoj proizvod.

Prošle godine, u približno ovo vreme, Bojana je naišla na neodoljive dečije bodiće sa upečatljivim natpisima Lepotanović Lepojka. Srna i Viktor još uvek nemaju odnos prema garderobi, tako da smo rešile da se iživimo dok se mi pitamo šta će oni da nose. Bodići su nas kupili šaljivim natpisima i mekanim pamukom i tako smo se upoznale sa brendom Bubica.

U potrazi za dečijom garderobom za fotkanje novogodišnjeg posta, odmah smo se setile Bubice i kontaktirale je. Koji mesec kasnije, dobile smo poziv da organizujemo i stilizujemo fotkanje nove kolekcije Bubica bodića. Fotke koje upravo gledate su rezultat te saradnje.

Mlada akademska slikarka Jelena Simović je lice koje stoji iza ovog jedinstvenog i autentičnog brenda: 

Brand Bubica je nastao 2013. u Beogradu, gde se i obavlja kompletna proizvodnja. 

Osnovni proizvod su bodići za bebe, a vremenom su se asortimanu pridružile i portiklice i kapice za bebe, kao i majice za nešto stariju decu, sa tendencijom da se asortiman neprestano širi. Svi proizvodi izrađeni su od 100% najfinijeg pamuka, a štampa (po kojoj su i prepoznatljivi Bubicini proizvodi) je na vodenoj bazi, koja je ekološka i pogoduje nežnoj bebinoj koži.
Svi Bubicini proizvodi stižu upakovani u svojoj originalnoj ambalaži, i kao takav odmah može postati idealan poklon za neku slatku Bubicu. 🙂

Iako i dalje tvrdimo da su najzahtevniji setovi oni u kojima učestvuju deca i životinje, ovog puta nije bilo tako. Verovatno zbog toga što su sad neki drugi roditelji, a ne mi, brinuli o tome kad će malim i slatkim modelima Irini i Viktoru da se prispava ili kad će da ogladne. Mi smo uspele da se fokusiramo na naš deo posla, a usput čak i malo ˝ispoziramo˝ Asji.

Ostavljam vas da uživate u fotkama i odlučite koji bodić će vaša Bubica da ponese. 😉

Mirazdžijka Sonja

 

 

Modeli: Irina & Viktor / Bodići: Bubica 

Fotografija: Asja Nikolić

Organizacija, dekoracija i stilizacija seta: I nas u miraz